Belediyespor Playoff Biletini Erken Aldı

Belediyespor Playoff Biletini Erken Aldı

– Bafra Belediyespor : 1 – Sungurlu Belediyespor : 3

Erkekler 2. Voleybol Ligi 3. grupta namağlup lider Sungurlu Belyediyespor zorlu Bafra deplasmanından 3-1’lik galibiyetle dönerek hem liderliğini sürdürdü hemde namağlup ünvanını. Temsilcimiz bu galibiyetle play-off biletinide erken aldı.
Bafra Belediyespor play-off umutlarını devam ettirmek için kazanmak zorunda olduğu maça çok istekli başladı. Özellikle hücumda yüksek tempoda oynayan ev sahibi takım ilk seti 25-22 kazanarak hem 1-0 öne geçti hemde moral motivasyoyunu yükseltti.
Temsilcimiz Sungurlu Belediyespor ise ikinci sette tecrübesi ile önce rakibinin hızını kesti ve zorlu geçen bu sette uzatma sonunda 26-24 kazanarak maçta durumu 1-1 yaptı. Bu setteki oyunu ile rakibinin direncini büyük oranda kıran Sungurlu Belediyespor üçüncü sette daha rahat bir mücadele sonunda seti 25-21 kazanarak maçta 2-1 öne geçti.
Dördüncü sette ise rakibin kırılan direnci karşısında oyun disiplininden kopmayan ve mücadeleyi aynı tempoda devam ettiren temsilcimiz Sungurlu Belediyespor bu setide aynı skorla 25-21 alarak salondan 3-1 galip ayrıldı.
Bu galibiyet ile Sungurlu Belediyespor dokuzuncu maçından da galip ayrılarak 26 puanla liderliğini sürdürürken Bafra Belediyespor ise 19 puanda kaldı.
Karşılaşmada, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Belediye Meclis üyeleriyle birlikte temsilcimizi yalnız bırakmadı.

SALON:
HAKEMLER: Tolgacan Dinçer, Bahtiyar Çelik.
BAFRA BELEDİYESPOR : Emrecan Teke, Bahadır, Fahrettin, Onur, Abdulkadir, Murat, Emrecan Başarır, Furkan, Batuhan, Yasin .
SUNGURLU BELEDİYESPOR : Alper, Selçuk, Emrah, Tolgacan, Mehmet, Ahmet, İbrahim, Hakan, Enes, Taner, Serkan, Alperen, Batuhan, O. Orhan .
SETLER: 25-22, 24-26, 21-25, 21-25.

Önceki Başkanımız Şahiner Yardım Çadırını Gezdi

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum